Muziektheater Mirrewinter in Nijverdal

Datum: 16-11-2022

12.42 uur - Mirrewinter is een vermakelijke en oogstrelende muziektheatershow over de geschiedenis van Nijverdal, opgevoerd óp het water in het binnenbad van zwembad Het Ravijn. De Stichting Cultuurnetwerk gemeente Hellendoorn heeft, in navolging van Reuring in 't Reggedal, samen met muziekvereniging KSW het initiatief genomen voor deze speciale streektaalproductie. De voorstellingen vinden plaats op 19, 20, 21 december.

De van oorsprong uit Haarle afkomstige theatermaker Laurens ten Den heeft voor Mirrewinter met liefde voor de lokale geschiedenis en cultuur nieuwe streektaalteksten op maat geschreven.
 
Samen met het orkest van KSW onder leiding van Bert Pfeiffer en zangeres Lucy Leegland wordt het binnenbad omgetoverd in een groots pop-uptheater waar een mix van lokale historie en dichterlijke vrijheid zorgt voor een eigentijdste beleving in de 'duustere eindejoarsdaagn'.
 
Met christelijke klanken, heidens gejoel en tijdloze verhalen wordt een opwekkende zwiep gegeven aan het jaarwiel, want: ''Wiej goat aait verdan, ofniedan?''
De voorstellingen zijn op 19, 20 en 21 december vanaf 19.30 uur in Het Ravijn in Nijverdal. Kaarten zijn te koop via www.zinin.com/voorstelling/mirrewinter.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: