Dauwpop maakt eerste namen bekend

Datum: 24-11-2022

14:07 uur - Op 2 en 3 juni vindt voor de 27e keer het Dauwpop Festival in Hellendoorn plaats en net als vorig jaar duurt het festival twee dagen. Vandaag worden de eerste namen aangekondigd en dat zijn gelijk acts om mee thuis te komen of, zoals in dit geval, voor naar Hellendoorn af te reizen.

 

 

The Prodigy en Franz Ferdinand springen gelijk in het oog omdat deze twee acts hun sporen op de internationale podia en festivalcircuits ruimschoots verdiend hebben. Grootmachten die alles in hun carrière al hebben meegemaakt en gezien, behalve Dauwpop dan misschien. Verder maakt de organisatie bekend dat ook Goldband, Danny Vera, Son Mieux, The Opposites, Dewolff, Personal Trainer, Elephant, Prins S. en de Geit, The Haunted Youth, Sophie Straat en Tramhaus dit jaar op Dauwpop zullen staan.

 

De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart, er zijn zowel dagtickets als passe partouts beschikbaar evenals een beperkt aantal kidstickets. Er kan gekampeerd worden op een steenworp afstand van het festivalterrein. Hiervoor zijn afzonderlijke campingtickets beschikbaar. De organisatie verwacht snel een reeks nieuwe namen bekend te maken.

 

Dit zijn de eerste bevestigde acts: The Prodigy, Franz Ferdinand, The Opposites, Goldband, Son Mieux, Danny Vera, DeWolff, The Haunted Youth, Prins S. en De Geit, Personal Trainer, Elephant en Tramhaus.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: