Rolf Willemsen stopt als gemeentesecretaris van de gemeente Hellendoorn

Datum: 30-11-2022

8.17 uur - Met ingang van 1 mei 2023 legt Rolf Willemsen zijn functie als gemeentesecretaris/ algemeen directeur van de gemeente Hellendoorn neer. “Na bijna zes jaar werkzaam te zijn geweest in deze functie, heb ik voor mijzelf de balans opgemaakt. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging”, aldus Willemsen.

 
“Ik heb mijn functie al die jaren met veel liefde en energie gedaan en zal dat blijven doen tot 1 mei 2023. Maar ik kijk er ook naar uit om mijn tijd en energie nog een aantal jaren te steken in andere uitdagende opgaves.” 
 
Burgemeester Jorrit Eijbersen spreekt namens het hele college zijn dank uit.
“Bijna zes jaar lang heeft Rolf Willemsen zich met ziel en zaligheid ingezet voor de gemeente Hellendoorn. In goede en in turbulente tijden. Wij zijn hem daar heel dankbaar voor. Wij waarderen hem voor zijn professionele en persoonlijke bijdrage aan ons bestuur. De heer Willemsen blijft de komende jaren werkzaam bij de gemeente Hellendoorn en wij wensen hem daarbij veel succes.“
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: