Huldiging voor brandweervrijwilligers Hellendoorn en Nijverdal

Datum: 24-01-2023

10.39 uur - 
Op vrijdag 27 januari wordt een aantal medewerkers van Brandweer Twente in het zonnetje gezet. In de brandweerkazerne van Hellendoorn vieren we het jubileum van zeven collega’s en nemen we afscheid van één brandweervrijwilliger. Burgemeester Jorrit Jan Eijbersen is aanwezig om hen te huldigen.

Jubilarissen

De jubilea variëren deze korpsbijeenkomst van 10 tot maar liefst 25 jaar brandweerdienst. We vieren onder andere het 25 jarig jubileum van Freddie Voorhorst. Ook reiken we certificaten en diploma’s voor behaalde opleidingen uit. 
 

Afscheid
Naast het huldigen van de jubilarissen nemen we tijdens de jaarlijkse korpsbijeenkomst officieel afscheid van Joke Voortman als vrijwilliger bij Brandweer Twente. Zij is respectievelijk 28 jaar in dienst geweest. “Ik ben trots maar ook zeker dankbaar voor de jarenlange inzet van Joke en alle andere vrijwilligers van kazerne Hellendoorn en Nijverdal.”, aldus Jack Beuting, teamleider Incidentbestrijding.
 
De heer Jorrit Jan Eijbersen, burgemeester van de gemeente Hellendoorn, is tijdens de korpsavond aanwezig om de vrijwilligers te huldigen. 
 
De korpsbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 27 januari in de brandweerkazerne van Hellendoorn aan de Ninaberlaan 80 en start om 19.30 uur.
 

Jubilarissen
10 jaar:
Ramon Musters
Jeroen Meijer
 
12,5 jaar:
Nick Rodijk
Erwin van der Haar
 
15 jaar:
Rianne Schutte
Tom de Jong
 
25 jaar:
Freddie Voorhorst
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 24-01-2023

Zomaar een vraagje; heeft een brandweerman beroepsgeheim? Mag hij details vertellen over een gewonde, wat ze hebben gezien na ernstig ongeluk of zo?

Lassie schreef op 24-01-2023

Dat lijkt me wel het geval.

Han schreef op 24-01-2023

Tut, Het beroepsgeheim geldt voor alle professionals die werkzaam zijn in een vorm van hulpverlening, ondersteuning, behandeling, zorg, activering, begeleiding of kinder- en jongerenwerk. Ook voor professionals die niet SKJ- of BIG-geregistreerd zijn.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 25-01-2023

@Han, bedankt voor je reactie, duidelijk dat het niet mag

Han schreef op 26-01-2023

Tut, dank je en graag gedaan.

Uw reactie

Naam:
Bericht: