SVVN ontvangt in de gemeentelijke derby Daarlerveen

Datum: 23-01-2024

11.46 uur - Aanstaande zaterdag, als het natuurveld en de weergoden het toelaten, zal de competitie voor SVVN en VV Daarlerveen hervat worden. Het is de twaalfde speelronde van deze competitie en dat betekent dat de competitie na deze speelronde exact op de helft zit.



 
Doordat er 13 teams in deze competitie zitten duurde voor SVVN de winterstop een week langer omdat ze vrij gepland waren. SVVN sloot het jaar 2023 ijzersterk af met twee overwinning. Vooral de laatste wedstrijd tegen Enter Vooruit sprak tot de verbeelding. De titelkandidaat uit Enter werd met 3-0 over de knie gelegd. En passant klom SVVN op tot de zesde plaats.


 
Eén plaats hoger staat de tegenstander van vanmiddag VV Daarlerveen. Daarlerveen zou afgelopen zaterdag de competitie herstarten met een thuiswedstrijd maar net als alle andere wedstrijd afgelopen zaterdag van deze competitie werd deze wedstrijd afgelast door onbespeelbare velden. Zo speelde ook Daarlerveen op 16 december van het vorige jaar hun laatste competitiewedstrijd. Er werd thuis met 3-2 gewonnen van hekkensluiter Wilhelminaschool.


 
Vorig seizoen speelde SVVN haar eerste thuiswedstrijd tegen VV Daarlerveen. SVVN liep rood aan en werd in een vroeg stadium gereduceerd tot een negental. De punten gingen mee naar Daarlerveen. Het werd 1-2. Zaterdag zal scheidsrechter Bjorn van der Veen uit Enschede het startsein geven voor deze wedstrijd.
 


Pupil van de week is Raf Schuiling. Raf is acht jaar oud en voetbalt in SVVN JO8-2. Kom zaterdag allen naar Sportpark Groot Lochter en wees welkom voor de wedstrijd tussen SVVN en VV Daarlerveen. De aftrap is om 14:30 uur.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: