Nické Miskotte kampioen Z2 dressuur regio Overijssel

Datum: 29-01-2024

13.03 uur - Afgelopen weekend werd in IJsselmuiden een deel van de kampioenschappen van de regio Overijssel verreden. Vrijdag nam Nické Miskotte deel aan dit kampioenschap in de klasse Z2 dressuur paarden. Het was een sterk bezette rubriek van hoog niveau. Het kampioenschap werd over twee onderdelen verreden; een reguliere dressuurproef en een kür op muziek. Met haar paard Kacie Vita wist ze een hele sterke dressuurproef neer te zetten, waarmee ze zich selecteerde voor de finale kür op muziek. 

Ze reed een prachtige kür met muziek van Guns ’n Roses, Pink Floyd en Heart. Hel leverde haar hoge scores en bracht Nické de overwinning in dit kampioenschap met een gemiddeld percentage van 69,667%. Deze overwinning leverde Nické een startbewijs voor het Nederlands Kampioenschap en een ticket voor de Dutch Masters tijdens Indoor Brabant.
 
Op zaterdag kwam Romé Schopping aan start bij de kampioenschappen voor de pony’s in de klasse B dressuur voor A pony’s. Het duo wist een mooie derde prijs te bemachtigen met 66,583%.
 
Frank Hosmar reed op zaterdag een kür op muziek tijdens Jumping Amsterdam als kwalificatiewedstrijd voor de finale van de KNHS Para Dressuur Trophy. Met Alphaville NOP reed hij de ‘Slave to the Music’ kür met muziek van Grace Jones en Soft Cell. Met een score van 78,817% wonnen ze een prachtige tweede prijs in deze indrukwekkende ambiance.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: