Eerste prijzen voor Melissa Eshuis tijdens thuiswedstrijd

Datum: 12-02-2024

15.26 uur - Bij de Hertruiters in Hellendoorn werd dit weekend een dressuurwedstrijd georganiseerd die zoals altijd op goede deelname kon rekenen. Op zaterdag waren er prijzen voor de ponyleden in de klasse L en M dressuur. In de gecombineerde L1/L2 rubriek categorie ABC was er een derde prijs voor Romé Schoppink met Al Capony, het duo kreeg 186 punten voor hun proef.

 
In de gecombineerde L1/L2 dressuur categorie DE was er in de eerste proef een eerste prijs voor Melissa Eshuis met haar pony Joy met 216 punten  en een derde prijs voor Maura Vliek met Aaron, zij kregen 193.5 punten. In de tweede proef was er een 1e prijs voor Linde Vliek met haar pony Ayla met 202.5 punten.
Er was twee keer een eerste prijs voor Melissa Eshuis met haar pony Lord in de gecombineerde M1/M2 rubriek. Ze behaalde 209 en 211 punten voor de twee winnende proeven.
Op zondag kwamen de paarden aan de start en in de klasse L1 dressuur was er twee keer een 2e prijs voor Lisa van Dijke met Eline. De combinatie kreeg 207.5 en 197 punten. In de klasse L2 werd een tweede prijs gewonnen door Francis Turk met Nico.  Hun proef werd gewaardeerd met 208.5 punten.
 
Gesprongen werd er in Vriezenveen door de pony’s en in Mariënheem door de paarden.
Isabelle Plijter won met Karlos van Orchid’s een eerste prijs in het 90 cm parcours voor de categorie DE. Met een foutloze eerste ronde en een foutloze en snelle barrage waren ze de concurrentie te snel af en mochten ze het oranje lint ophalen.
In Mariënheem kwam Jip Ottes met haar paard Alexia Z aan de start in de zeer grote 1.10m rubriek. Maar liefst 80 combinaties kwamen aan de start. Een snel en foutloos 2 fasen parcours maakte dat het duo een tweede prijs op mocht halen.
 
Op de foto: Romé Schoppink
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: