SVVN ontvangt De Esch

Datum: 01-03-2024

15.13 uur - Afgelopen zaterdag ging SVVN op bezoek in Glanerbrug bij Avanti. Ondanks het verschil op de ranglijst was SVVN in de eerste helft zeker niet de mindere. Het had de meeste en beste kansen. Toch stond het halverwege 1-0 voor de thuisploeg. Toen Avanti de score in de tweede helft verdubbelde leek het een verloren middag te worden voor de Volharding. Vlak voor tijd zorgde een strafschop voor de aansluiting en diep in blessuretijd maakte SVVN de verdiende gelijkmaker. SVVN blijft daardoor zevende. Door de resultaten op de andere velden is er een gaatje van vier punten naar de top 6.

De Esch verloor zaterdag op het eigen veld met 0-3 van VV Daarlerveen. Hierdoor wisten de Oldenzalers de laatste plaats niet te verlaten. Maar de onderlinge verschillen zijn niet groot. De onderste vijf teams staan op drie punten van elkaar en SVVN heeft acht punten meer dan De Esch behaald. Zowel SVVN als De Esch hebben nog tien wedstrijden te spelen dus er is nog van alles mogelijk.

Eerder dit seizoen won SVVN met 2-1 in Oldenzaal van De Esch. Voor rust kwam SVVN op een comfortabele 0-2 voorsprong. Pas in blessuretijd moest de verdediging capituleren zodat er geen tijd meer was om nog gevaar te stichten voor een gelijkmaker. SVVN zal willen winnen om de aansluiting met de top zes te vinden. De Esch hoopt met een overwinning de laatste plaats te verlaten. Genoeg ingrediënten zijn er aanwezig voor een mooie voetbalmiddag.

Wees welkom op sportpark Groot Lochter voor deze puntenwedstrijd.