SVVN op bezoek bij SV Losser

Datum: 07-03-2024

15.53 uur - Afgelopen zaterdag liet SVVN zich van zijn slechtste kant zien. Thuis tegen De Esch speelde het slordig en onherkenbaar gezien het spel van de laatste weken. SVVN ging dan ook kansloos met 1-2 onderuit. Een nederlaag die volledig aan zichzelf kan verwijten. Gelukkig kan SVVN zaterdag weer aan de bak om te laten zien dat deze wedstrijd een incident is geweest en dat ze verder gaan op de eerder ingeslagen weg.

 
Dat zal moeten gebeuren in een uitwedstrijd tegen de nummer vier van de competitie SV Losser. Losser werd vorig seizoen kampioen in de 4de Klasse en ook nu doet de fusieclub mee om de bovenste plaatsen. Afgelopen zaterdag wist SV Losser nog bij hun concurrent om een nacompetitieplaats VV Daarlerveen met 0-2 te winnen. Een welkome opsteker nadat de afgelopen periode wisselende resultaten werden geboekt.
 
Eerder dit seizoen was SV Losser in Nijverdal met 1-3 te sterk voor SVVN. De treffer van Martijn ter Steege voor SVVN in blessuretijd was er één louter voor de statistieken. Kan SVVN ditmaal wel een resultaat overhouden aan deze ontmoeting? De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Brilmansdennen, Bookholtlaan 7 in Losser. De aftrap is om 15:00 uur. Scheidsrechter is de heer Rico Sleiderink.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: