Geslaagde Kick-off van JONG BCHN

Datum: 07-03-2024

17.08 uur - Op 6 maart 2024 kwamen meer dan 40 jonge ondernemers uit de gemeente Hellendoorn samen voor de langverwachte kick-off van JONG BCHN, een initiatief van Businessclub Hellendoorn-Nijverdal (BCHN). 

 
JONG BCHN, onderdeel van Businessclub Hellendoorn-Nijverdal, heeft als doel een dynamische ontmoetingsplaats te zijn waar ondernemers tot 40 jaar zich kunnen ontwikkelen, inspireren en verbinden. Ian Olthof van Bie Olthof en Anouk Calkhoven van Waanzinnig Content & Creatie, bestuursleden van BCHN, waren de drijvende krachten achter dit initiatief.
 
Een avond vol energie en inspiratie
"We zijn erg blij over het succes van deze eerste bijeenkomst," verklaart Anouk. "Het was niet alleen een avond om JONG BCHN op de kaart te zetten, maar ook een kans voor jonge ondernemers om elkaar te ontmoeten, te versterken én te netwerken."
 
De avond bood een gevarieerd programma, inclusief presentaties, pizza en drankjes. Deelnemers kregen de kans om hun behoeften en wensen te delen, waardoor de basis werd gelegd voor toekomstige activiteiten binnen JONG BCHN. Ian vult aan: "Het was fantastisch om te zien hoe enthousiast en betrokken iedereen was. We zijn ervan overtuigd dat JONG BCHN een waardevolle toevoeging zal zijn aan de gehele businessclub."
 
Meer weten?
Voor meer informatie over JONG BCHN en toekomstige evenementen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Businessclub Hellendoorn-Nijverdal via info@bchn.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: