Francis Turk wint ZZ Zwaar in Hellendoorn

Datum: 11-03-2024

16.29 uur - Dit weekend werd er door de Hertruiters een subtopwedstrijd georganiseerd. Met een groot aantal starts en tevreden deelnemers, was het een succesvolle wedstrijd.In de klasse ZZ Zwaar nam Francis Turk deel met haar paard Gina Nicole. Ze wist met een percentage van 61,429% de concurrentie achter zich te laten en mocht zich opstellen als winnares van de rubriek.

 
In kampen werd er een dressuurwedstrijd voor ponycombinaties georganiseerd. Sophie ter Haar deed net haar pony Londen mee aan de strijd om de dressuurbokaal van Kampen. Ze haalde in de L2 met 200,5 punten een eerste prijs en plaatste zich hiermee voor de finale. In die finale streden 13 finalisten om de eerste prijs. Met 205 en 212,5 punten mocht Sophie de hoogste trede van het podium beklimmen en schreef ze de dressuurbokaal op haar naam.
 
Jip Ottes zadelde haar paard Alexia Z dit weekend voor een springwedstrijd in Wezep. Zij wonnen een derde prijs in de 1.10 m in een groot deelnemersveld.
 
Afgelopen woensdag was er een springwedstrijd in Saasveld. Linde Vliek nam hieraan succesvol deel met haar pony Ayla.In het 70 cm parcours won ze een tweede prijs door een foutloze rit en 80 stijlpunten. In het 80 cm parcours deed ze er een schepje bovenop en behaalde ze 85 stijlpunten. Gecombineerd met een foutloos parcours leverde dit haar de eerste prijs op.
 
Op de foto Sophie ter Haar
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: