Bierproeven en herkennen is een uitdaging

Datum: 10-04-2024

11.05 uur - De eerstvolgende gildeavond is op donderdagavond 25 april, het Regge Biergilde organiseert dan een bierproefwedstrijd met als thema: Bierproeven en herkennen is een uitdaging. We drinken graag een biertje, de één zweert bij Grolsch de ander wil niet anders drinken dan Heineken, maar kun je het verschil werkelijk proeven?

 
Als je sommigen hoort vertellen dat Grolsch zo’n speciale smaak heeft dat ze die tussen alle bieren kunnen herkennen dan frons je even je wenkbrauwen want in de praktijk valt dat soms vies tegen.
Proef jij wel het verschil tussen een blond biertje en een tripel? En misschien herken je het merk?? We gaan het testen of beter gezegd jij gaat het proeven.
 
Als Regge Biergilde hebben we 6 verschillende bieren geselecteerd en het is aan de aanwezigen om de bieren te bekijken, te ruiken, te proeven en proberen aan te geven welk merk het is.
Om het niet al te moeilijk te maken, hebben we een lijstje met mogelijke biermerken voor je klaarliggen.
 
Ben je ook geïnteresseerd in bierbrouwen of brouw je zelf al, kom dan gerust eens langs. Elke 4e donderdagavond van de maand houden we een gildeavond bij de Bierbrouwerij Black Baron, Lochtersweg 59a, Nijverdal. We beginnen om 20:00 uur en sluiten om 22:30 uur af.
Tot 25 april.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: