Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 10-04-2024

11.10 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
 
In Marle wordt een gastdame of gastheer gezocht.
Wekelijks wordt in Marle koersbal gespeeld op de donderdagmiddag. Wilt u de deelnemers ontvangen in buurthuus ‘De Leemkamp’ en ook het speelschema invullen en bijhouden? Reageer dan op deze vacature via onze website.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46345
 
Dorcas is verhuisd.
Maar dat hebt u vast al vernomen. Dorcas zoekt weer chauffeurs die meubels en andere bijkomende zaken willen op halen en wegbrengen. Hebt u een paar uurtjes over? U bent van harte welkom.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46342
 
Kaartclub zoekt gastdames of gastheren.
In socioruimte Bendien Smitshof is wekelijks op de vrijdagmiddag een kaartclub actief. De deelnemers vinden het fijn om ontvangen te worden door een gastdame of gastheer die hen ook voorziet van een kop koffie of kop thee. 
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46344
 
Vrijwilliger sjoelclub.
Een andere activiteit van De Welle is de sjoelclub. Wilt u met een andere vrijwilliger een gezellige sjoelmiddag organiseren in de socioruimte van De Eik in Hellendoorn. Dit is ook op de vrijdagmiddag.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46134
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: