Professioneel skateboarder Keet Oldenbeuving bij opening Urban Skatepark Nijverdal

Datum: 17-04-2024

12.07 uur - Op zaterdag 20 april is de officiële opening van Urban Skatepark Nijverdal in het Blokkenpark. Speciale gast bij deze opening is professioneel skateboarder Keet Oldenbeuving. Na de officiële opening om 13.30 uur geeft Keet een demo en is er de unieke kans om met haar in gesprek te gaan. Rond 14.15 uur begint een clinic, waar ze skaters een aantal basis-tricks leert. Iedereen is van harte welkom om erbij te zijn en om mee te doen.

 
Over Keet Oldenbeuving
De 19-jarige Keet Oldenbeuving begon haar skateboardavontuur al op zevenjarige leeftijd. Op een skateboard voelt Keet zich vrij. Skateboarden geeft haar zelfvertrouwen, het zorgt voor vriendschappen, prikkelt haar creativiteit en brengt haar op plekken overal in de wereld. Met indrukwekkende prestaties, waaronder een Europese titel, Nederlandse kampioenschappen, wereldbekeroverwinningen en deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo, heeft Keet al veel bereikt. De komende maanden zal ze zich richten op het veiligstellen van een plek op de Olympische Spelen van Parijs.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: