Nog enkele kaarten beschikbaar voor Juf Roos in het ZINiN Theater

Datum: 30-04-2024

9.14 uur - Wie kent Juf Roos niet? De vrolijkste en meest muzikale juf van het land. Na het succes van haar programma op RTL Telekids, haar enorm populaire YouTube kanaal en eerdere succesvolle theatershows staat ze weer in het theater. Op zaterdag 18 mei komt Juf Roos met haar nieuwe show ‘Een partijtje voor Gijs’ naar het ZINiN Theater.

Een interactieve show waarin de kinderen weer heerlijk mee kunnen zingen met al haar grote hits. Er zijn voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur. Voor beide shows zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, dus is het advies om de kaarten snel te reserveren. 

Juf Roos bekend van YouTube
Juf Roos is een kinderprogramma met een Hollands tintje. Elke aflevering bevat een liedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het dagverblijf zingen. Het programma is te zien op RTL Telekids, maar de meeste kinderen kennen Juf Roos van haar eigen YouTube-kanaal. Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan prachtig zingen. Samen met haar grappige en onhandige buurjongen Gijs, beleeft Juf Roos iedere aflevering een nieuw avontuur.

Gijs is jarig en viert feest
In de voorstelling ‘Een partijtje voor Gijs’ neemt Juf Roos de kinderen mee op een spannende en muzikale reis langs alle locaties waar Gijs zijn verjaardag viert. Samen met Juf Roos beleeft Gijs allerlei avonturen en belanden ze in lastige situaties. Maar met de hulp van de kinderen in de zaal weten ze deze uitdagingen te overwinnen en tot een succesvol einde te brengen. Het is een reis vol vrolijkheid, leerzame momenten en natuurlijk liedjes.

Nog enkele kaarten beschikbaar
Deze nieuwe show is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren. Door de kleurrijke decors en de vrolijke muziek worden de kinderen ondergedompeld in de magische wereld van Juf Roos en Gijs.  Voor beide shows zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, dus om teleurstelling te voorkomen is het advies om tijdig de kaarten te reserveren. Dat kan via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wat ben ik toch een tut! schreef op 30-04-2024

€19,50 voor één uur en vijf minuten, tjongejonge...

Jos schreef op 30-04-2024

Je wordt niet verplicht om te gaan. En dat het bijna is uitverkocht is geeft aan dat er genoeg animo is en niet iedereen zoals jouw het te duur vind.

Uw reactie

Naam:
Bericht: