Laat (kunst)werk van uzelf zien!

Datum: 25-05-2012

amateurkunstIn de eerste week van juni vindt de week van de Amateurkunst plaats. Ook in de  wijk Groot Lochter worden in dat kader activiteiten georganiseerd.

 

Op woensdag 6 juni is er een dansmenu voor de kinderen uit groep  5 t/m 8 van de basisscholen in de wijk. Zij zullen op deze ochtend aan de slag gaan met verschillende dansstijlen. Vanaf 11.30 uur worden deze gedemonstreerd rondom het componistenplein.

Om de bewoners van de wijk die iets met kunst doen de kans te geven om dit te laten zien, wordt er op zaterdag 9 juni een expositie georganiseerd. Amateurkunstenaars uit de wijk krijgen de mogelijkheid om hun werk te tonen aan de rest van de bewoners uit  de wijk.

Wilt u uw werk demonstreren of een (korte)workshop geven? Geef u op via kunst@grootlochter.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 0548-638810. Vanaf 9.00 uur is er de gelegenheid om uw stand op te bouwen.  Tussen 10.00 en 13.00 uur is het wijkgebouw geopend voor iedereen.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: