Politie schrijft diverse boetes uit

Datum: 25-06-2020

16:00 uur - Wederom werd er vanochtend gecontroleerd, op de tijdelijk ingestelde gesloten verklaring, op de Jipkesbeltweg in Nijverdal. Dit heeft te maken met de afsluiting van de rotonde Baron van Sternbachlaan / Helmkruidlaan

. De gesloten verklaring op de Jipkesbeltwerg werd massaal genegeerd en wordt gebruikt als sluiproute. De Jipkesbeltsweg is niet zodanig ingericht voor het verkeer, dat deze als sluiproute gebruikt kan worden! Helaas heeft preventief handhaven op locatie en social media niet geholpen, daarom wordt er nu repressief opgetreden. Dit houdt in; als u zich aldaar niet aan de bebording houdt, kan dit duur komen te staan door een boete! Moraal van het verhaal, gewoon even omrijden!

Er zijn vanochtend, tussen 7:40 uur en 8:50 uur, 6 boetes uitgeschreven.

- geel gearceerde weg = sluiproute Jipkesbeltsweg
- rood gemarkeerde stuk weg = wegwerkzaamheden rotonde

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K E schreef op 25-06-2020

Wat zijn wij ook een stelletje idioten, we moeten ook altijd de "snelste route " . Maar in dit geval mooi niet.

chris schreef op 26-06-2020

nou nog controleren op de Duivecatelaan!

K E schreef op 27-06-2020

hopelijk binnenkort niet meer nodig op vernieuwde grotestraat waar nu die grote bakken staan, gaat volgens het bericht in DE Tubantia afgesloten worden voor "blik" auto, s , mooi nieuws

Pff schreef op 27-06-2020

@K E Afsluiting grote straat is weer een reden voor online winkelen en dus een dood centrum. Politie moet gewoon handhaven en vorstelijke boetes uitschrijven een gemeente moet het beter inrichten.

D.J. schreef op 28-06-2020

Aan Pff, je kan het ook omdraaien, afsluiten kan er ook voor zorgen dat men juist wel gaat winkelen je hebt dan minder kans dat men je de vouwen uit de broek rijd.

K E schreef op 28-06-2020

Pff onzin kijk eens om je heen en er is voldoende P plaats

K E schreef op 28-06-2020

Pff onzin kijk eens om je heen en er is voldoende P plaats puur gemak zucht de auto moet mee als het kan zelfs naar de toilet

Lassie schreef op 29-06-2020

Mooie sluiproute #niksmeeraandoen

Pff schreef op 29-06-2020

@K E Kijk naar Rijssen alleen huisvrouwen met bigshoppers in de straat. De gezelligheid is op de terrassen waar verkeer langs komt omdat daar altijd iets te beleven is. In een centrum komen meer terrassen en minder winkels. Als de gemeente dan bloembakken plaatst waar nog steeds 2 auto's elkaar kunnen passeren dan vraag je om ellende. Handhaven en oponthoud creƫren en niet de fietsers maar auto's eeuwig laten wachten bij de verkeerslichten.

Richard schreef op 30-06-2020

het wordt straks veel gevaarlijker aangezien het verkeer straks via de meijboomstraat / parkeerterrein grotestraat noord / station moeten rijden.

willy schreef op 30-06-2020

Pff, waarom moet naar Rijssen kijken. Richard, ik denk het ook, maar hoop dat ze in het rusthuis wel iets hebben nagedacht .

Gerrit schreef op 01-07-2020

Als dit doorgaat! Gevaarlijk voor de fietsers/wandelaars over de tunnel.deze hebben geen voorrang. En koffie drinken terras Harlekijn.. Kom op de fiets.

Uw reactie

Naam:
Bericht: