Hertruiters vallen in de prijzen

Datum: 27-07-2021

10.09 uur - Ook in de zomer gaan de wedstrijden voor paarden en pony’s gewoon door. Lieke Schutten ging van start in Vriezenveen met haar paard Dalentine. Zij reed twee proeven in de klasse ZZ-Licht dressuur. En met 222 en 226 punten wist ze beiden te winnen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Vier tickets NK voor pony’s dressuur Hertruiters

Datum: 12-07-2021

11:51 uur - Afgelopen week werden de kringkampioenen van PSV Hertruiters gehuldigd door een bestuurslid  van Kring Reggedal bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Berber Nijland, Melissa Eshuis, Marilyn Roelofs en Sophie ter haar namen het lint en de beker in ontvangst. Afgelopen weekend mochten zij en acht andere leden die ook afgevaardigd waren een poging doen om een ticket voor de NK in Ermelo te bemachtigen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

3 SNO leden zijn door de KNVB gehuldigd als Scheidsrechter van Verdienste

Datum: 01-07-2021

07:46 uur - Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat drie leden van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) door de KNVB gehuldigd zijn als Scheidsrechter van Verdienste. Het betreft de heren Johan Schwarte uit Hellendoorn, Anton Koopmans uit Nijverdal en Hans Luiken uit Hardenberg.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zeno Reuten hoofdcoach herenselectie Het Ravijn

Datum: 21-06-2021

9.21 uur - Zeno Reuten (58) wordt per1 augustus 2021 de nieuwe trainer-coach van de herenselectie van Het Ravijn. Hij volgt Ron Loos op die het laatste half jaar de herenselectie succesvol onder zijn hoede heeft genomen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hosmar met topscores tijdens observaties op Tokio-koers

Datum: 15-06-2021

8.20 uur - De nominatie voor ‘een’ Nederlands team naar de Paralympische Spelen in Tokyo  voor de paradressuur, was al door het binnenhalen van de wereldtitel van het team tijdens het WK in Tryon in 2018 zeker gesteld. Frank Hosmar is al jaren een vaste waarde voor het team tijdens kampioenschappen en spelen. Echter moet hij elk jaar, voor elk kampioenschap, bewijzen dat hij ook dat jaar weer deel uit moet maken van het team dat uitgezonden wordt. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC ’51 viert 70-jarig jubileum met Walk of Fame


Datum: 11-06-2021

16.09 uur - Op dinsdag 15 juni 2021 bestaat de Nijverdalse Korfbal Club 70 jaar en dit wordt gevierd met een echte Walk of Fame. NKC ’51 is in haar rijke geschiedenis uitgegroeid tot een begrip in Nijverdal en in de Nederlandse korfbalwereld. De club vertoeft op een prachtige accommodatie op sportpark Gagelman en staat bekend om haar open houding naar de samenleving, gezellige familiesfeer, en een ambitieuze overgangsklasse-tegenstander.

0 reactie(s)

Lees meer... »

KNZB beker finale waterpolo heren live op HOi fm

Datum: 03-06-2021

9.14 uur - Zondag 6 juni spelen de heren waterpolo van ZPC Het Ravijn onder leiding van coach Ron Loos de finale KNZB bekerwedstrijd tegen UZSC Utrecht. Het Ravijn behaalde vorige weekend de finaleplek, door van AZC uit Alphen aan den Rijn te winnen. De wedstrijd wordt zondag om 16.00 uur op neutraal terrein gespeeld in Den Haag. HOi fm Sport extra gaat de wedstrijd live verslaan, zodat de thuisblijvers de spannende wedstrijd niet hoeven te missen. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur zendt HOi fm Sport extra uit.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Train een keer vrijblijvend mee met het 30+ hockeyteam

Datum: 26-05-2021

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ultra-Arenda is geselecteerd voor het Nederlands team en mag naar het WK in Roemenië

Datum: 13-05-2021

9.06 uur - Op 8 en 9 mei werd in Nijverdal op de atletiekbaan van ASV Atletics door Arenda Könnecke de 24 uursloop georganiseerd. Met officiële tijdregistratie door atletiekvereniging MPM. Deze 24 uur moest een aantal keren worden uitgesteld vanwege de avondklok.  Maar afgelopen zaterdag ging deze kleinschalige loop met 6 deelnemers van start.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Waterpoloheren Het Ravijn strandden in het zicht van de haven in kwartfinale Play-Off

Datum: 03-05-2021

10.01 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn er zondagmiddag in het eigen Ravijnbad niet in geslaagd om de halve finale van de strijd om het landskampioenschap te bereiken. In de derde en laatste wedstrijd, zondagmiddag gespeeld in Het Ravijn, werd in de beslissende vierde periode een 12-7 voorsprong op de heren van Polar Bears volledig uit handen gegeven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Kampioen en Reservekampioen voor Hertruiters

Datum: 19-07-2021

8.18 uur - Afgelopen weekend was het tweede weekend van de Regiokampioenschappen. Voor de pony’s was er springen in IJsselmuiden en de voor de paarden stond dressuur op het programma op Urk. Vrijdagavond begon meteen goed voor de pony’s. Jip Ottes ging hier van start met haar pony Jax in de klasse M categorie DE.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Iedereen is een winnaar bij de Auto Aaltink Nijverdalse CityRun

Datum: 06-07-2021

10:19 uur - De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft zondag 26 september haar vierde editie. Vanwege de coronamaatregelen kon het feest vorig jaar helaas niet doorgaan, maar dit jaar hopen we er weer een topdag vol gezelligheid van te maken. De inschrijving is inmiddels gestart. Zorg dat je erbij bent! 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters succesvol tijdens kringselectie

Datum: 21-06-2021

9.28 uur - De selectie van kring Reggedal voor de Regiokampioenschappen is in volle gang. De dressuur voor de paarden werd gehouden in de vorm van een meetmoment bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Hier scoorden ook leden van de Hertruiters goed.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef werkt samen met FC Twente/Heracles Academie

Datum: 17-06-2021

14.09 uur - Op vrijdag 11 juni heeft voetbalvereniging De Zweef een samenwerkingsverband ondertekend met de FC Twente/Heracles Academie. Met dit Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie samen met de amateurclubs het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jeugd zet zich in voor v.v. Hellendoorn!

Datum: 14-06-2021

11.53 uur - Vrijdag en zaterdag was er volop vertier voor de jeugd bij v.v. Hellendoorn. Het weekend begon vrijdag met een 'Kids Fun Run'; een sponsorloop voor alle jeugdleden van v.v. Hellendoorn. De jeugdleden hebben vrijdag rondjes gelopen over een parcours vol obstakels, onder begeleiding van de stevige beats van een DJ.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren 1 Het Ravijn moet in bekerfinale genoegen nemen met een medaille

Datum: 07-06-2021
 
11.50 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn er zondagmiddag 6 juni in het Hofbad van Den Haag niet in geslaagd om de finale van de KNZB beker tegen UZSC met een overwinning naar zich toe te trekken. Na 4 periodes was de eindstand 8-10 voor de tegenstander, waardoor de beker mee naar Utrecht ging.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn naar finale KNZB beker

Datum: 31-05-2021

8.20 uur - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn zijn er in geslaagd om de finale van de KNZB beker te bereiken. Dat deed de ploeg van vertrekkend trainer-coach Ron Loos zaterdagavond in Alphen aan den Rijn door AZC in de halve finale met 9-12 te verslaan. De Nijverdallers spelen de finale zondag 6 juni in het Hofbad in Den Haag. Tegenstander in die finalewedstrijd is UZSC uit Utrecht , dat het herenteam van Widex/GZC-Donk zaterdagavond met 11-9 wist te verslaan.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames Het Ravijn uitgeschakeld in KNZB beker; Heren Het Ravijn bereiken de halve finale van de KNZB beker.

Datum: 24-05-2021

07:45 uur - Het pinksterweekend stond bij Z&PC Het Ravijn in het teken van wedstrijden om de KNZB beker. De Nijverdalse waterpoloheren speelden twee wedstrijden, zaterdag thuis tegen het Einhovense PSV die ze wisten te winnen met 13-6. Zondag 23 mei werd de halve finale bereikt door in het Utrechtse Krommerijn bad UZSC met 10-11 te verslaan. In die halve finale treffen de Nijverdallers in Alphen AZC.  De waterpolodames van de Nijverdalse Eredivisionist verloren met 15-5 van de dames van UZSC en zijn klaar met het bekerwaterpolo. Er wordt echter nog wel doorgetraind.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuw trainersduo Hulzense Boys Vrouwen 1

Datum: 10-05-2021

9.09 uur - Hulzense Boys heeft voor aankomend seizoen een nieuw trainersduo voor vrouwen 1 aangesteld. Dit past in de ontwikkeling van de club, die de afgelopen maanden stappen heeft gezet in het verder professionaliseren van de meiden- en vrouwentak. Met Roland Nijmeijer en Marco Overkamp heeft de club twee bekwame en ambitieuze trainers gevonden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn viert bevrijding!

Datum: 02-05-2021

8.49 uur - Hellendoorn 76 jaar bevrijd!! Ook binnen v.v. Hellendoorn werd dit gevierd. Afgelopen zaterdag werd voor de hele jeugdafdeling een Bevrijdingstoernooi georganiseerd. 

0 reactie(s)

Lees meer... »