Jeugd zet zich in voor v.v. Hellendoorn!

Datum: 14-06-2021

11.53 uur - Vrijdag en zaterdag was er volop vertier voor de jeugd bij v.v. Hellendoorn. Het weekend begon vrijdag met een 'Kids Fun Run'; een sponsorloop voor alle jeugdleden van v.v. Hellendoorn. De jeugdleden hebben vrijdag rondjes gelopen over een parcours vol obstakels, onder begeleiding van de stevige beats van een DJ.

Het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de club is ruimschoots gehaald. Als v.v. Hellendoorn zijn we trots op onze jeugdleden, die ondanks de korte voorbereiding ivm corona, een mooi bedrag hebben opgehaald voor de club. 
 
Zaterdag heeft v.v. Hellendoorn meegedaan aan de eerste Nationale voetbaldag  De dag is een initiatief van de KNVB en het Oranje Fonds om aandacht te geven aan de maatschappelijke waarde van de voetbalclubs in de buurt. Deze dag was dan ook voor zowel leden als niet leden. Binnen elke leeftijdscategorie werden de jongens en meisjes gehusseld en werden er mix-teams gevormd. Op deze zonnige morgen was er natuurlijk hevige strijd om de winst, maar het is mooi om zien dat het plezier voorop staat. We kijken terug op een geslaagd voetbalweekend. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: