Start met wandelen voor de Diepe Hel Holterberg wandeltocht

Datum: 16-06-2021

20:27  uur - De eerste twee edities van de ZorgSaam Diepe Hel Holterberg 10 km wandeltocht waren een groot succes. De deelnemers en de organisatie waren zeer enthousiast en daarom zal op zondag 31 oktober de derde editie plaatsvinden. Speciaal voor deze dag is de Toeristenweg geheel verkeersvrij zodat u rustig kunt genieten tijdens uw wandeling over de prachtige Holterberg.  

 

 

Denkt u nu: “10 kilometer wandelen? Ik moet er niet aan denken, ik kan nog geen paar kilometer volhouden maar het lijkt me toch wel heel leuk!” Dan is dit uw kans! ZorgSaam start op 5 juli een wandeltraining die u op deze wandeltocht voorbereid zodat u goed getraind aan de start kunt staan. In 2019 waren er onder de 70 deelnemers die meededen met deze training mensen bij die in juni net een paar kilometer konden wandelen maar toch de tocht hebben volbracht. Dit kwam doordat we op tijd zijn begonnen met een beproefd trainingsschema, goed werden begeleid en elkaar enorm gestimuleerd hebben. Dit jaar zal er wederom een wandeltraining onder begeleiding plaats vinden met als doel om de ZorgSaam Diepe Hel Holterberg wandeltocht te kunnen volbrengen. U kunt vanaf 5 juli samen met anderen 17 weken lang onder begeleiding trainen. Daarmee heeft u ruim de tijd om heel geleidelijk aan te trainen voor deze unieke wandeltocht die op zondag 31 oktober zal worden georganiseerd met de start in Nijverdal. 

 

Op donderdag 1 juli om 19.00 uur is er een informatieavond bij ZorgSaam aan de Koemaste 2c in Hellendoorn over de wandeltrainingen. Hier krijgt u uitleg over de trainingen, wat u er zelf voor moet doen, zijn de wandelbegeleiders aanwezig en krijgt u tips van een fysiotherapeut, schoenenspecialist en een diëtist. Tevens is er dan de mogelijkheid om vragen te stellen. 

 

Voor wie?           
De wandeltrainingen zijn voor mensen die nu nog niet zoveel wandelen maar die het leuk vinden om samen met anderen te gaan trainen in een rustig tempo, bereid zijn om naast deze training ook nog op een andere dag 1 of 2 keer te trainen of met een andere groep van ZorgSaam te wandelen. Op deze manier is het doel haalbaar om de Diepe Hel wandeltocht van 10 kilometer te kunnen volbrengen. 

 

Door wie? 
U wordt begeleid door onze ervaren wandelbegeleiders Astrid Verhaag en Marianne Freie. Elke maandag starten zij vanaf Camping de Noetselerberg om 19.00 uur met de wandeltrainingen. 

 

Wat krijg ik als ik me aanmeld voor deze wandeltrainingen? 

  • 17 weken begeleide trainingen met een beproefd trainingsschema 
  • een betere conditie, meer energie, meer zelfvertrouwen kortom meer vitaliteit! 
  • een leuke wandelgroep waarbij u nieuwe mensen leert kennen en u houdt er misschien wel nieuwe wandelmaatjes aan over 
  • trainingen duren in de beginperiode 60 minuten en lopen vanaf september op tot 1,5 uur. 
  • Een tevreden en trots gevoel als u de finish passeert op 31 oktober 
  •  

Wat kost het? 
U betaalt slechts € 1,- per training. 

 

Denkt u nu: “Dit is echt wat voor mij en ik ken misschien nog wel een buurman, buurvrouw, vriend, vriendin….” Meldt u dan aan! U kunt zich aanmelden via onze kalender op de website www.zorgsaamloperscompany.nlReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: