Heerlijke nieuwe haring voor verzorgingstehuizen

Datum: 16-06-2021

20:32 uur - Het is inmiddels een goede traditie van de Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.) in samenwerking met Jaco Zwaan van Zeevishandel Zwaan: De bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellendoorn en Nijverdal kregen woensdagmorgen nieuwe haring op hun bordje. Het haringseizoen is namelijk weer begonnen. 

Een paar honderd haringen werden gratis aangeboden door Jaco Zwaan uit Spakenburg die wekelijks is te vinden op de markt in Nijverdal. Vrijwilligers van Bruisend Nijverdal hebben de vissen weggebracht naar de diverse verzorgingstehuizen in de gemeente Hellendoorn. Bewoners lieten zich deze lekkernij maar wat lekker smaken. Sommigen lieten de vis op de traditionele manier in hun keel glijden, anderen aten de vis van een bordje. “Deze maatjesdag blijft een leuke en dankbare traditie.”

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: