‘Het Smelt’: schokkende filmhuisfilm over drie pubers bij ZINema filmhuis

Datum: 07-03-2024

17.05 uur - In de film ‘Het Smelt’, die op dinsdag 19 maart te zien is bij het filmhuis van ZINema, raken drie pubers verstrikt in een serie gebeurtenissen, die met name het meisje Eva tijdens haar leven blijven achtervolgen. Het drietal, twee jongens en Eva, maken lol en amuseren zich te pletter. Totdat ze in de pubertijd raken. Er ontstaan vreemde verhoudingen, de jongens maken wrede plannen, waarvan Eva het slachtoffer wordt.


Gebaseerd op de bestseller van Lize Spit
Voor de jongens verandert er veel op seksueel gebied en ze gedragen zich steeds afstandelijker ten opzichte van Eva. Totdat ze haar betrekken bij hun plannen en de jongens hun seksuele fantasieën op Eva botvieren. Op latere leeftijd worstelt Eva met menselijke connectie en raakt ook vervreemd van haar ouders. Als haar zuster ook nog eens gaat verhuizen, vereenzaamt ze steeds meer. Wanneer ze een bericht op social media ziet, waarin de herdenking van een lang geleden overleden vriend wordt aangekondigd, brengt dat haar terug naar de tijd waarin ze omging met de beide jongens. Eva besluit terug te keren naar haar geboortedorp om de zomer die haar leven voor altijd veranderde, achter zich te laten. De film ‘Het Smelt’ is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lize Spit. 

Kaarten reserveren
Kaarten voor ‘Het Smelt’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: