André Rieu op het witte scherm bij ZINema te zien

Datum: 15-07-2021

8.25 uur - ‘The King of Walz is back’. André Rieu heeft namelijk hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. De film is op zaterdag 28 augustus om 20.00 uur te zien bij ZINema. 

6 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

HellendoornDoet!

Datum: 13-07-2021

8.52 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Een willekeurige greep uit de vacaturebank:

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Politiekids Hellendoorn geslaagd!

Datum: 13-07-2021

7.52 uur - Het jongerenwerk van Stichting De Welle en politie Hellendoorn zijn vanaf januari aan de slag gegaan om 20 kinderen uit de wijk Groot Lochter op te leiden als Politiekid. Twintig leerlingen van De Peppel en Het Heem hebben een intensief traject doorlopen en zijn nu officieel beëdigd Politiekid.

2 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Stout weg uit Nijverdal?

Datum: 11-07-2021

13:23 uur - Op de ramen van het pand van Stout aan het Keizerserf in Nijverdal staat te lezen dat er op dit moment een opheffingsuitverkoop plaatsvindt. Al enige tijd staat dit pand te huur of te koop.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Bos en Food festival verschoven naar 2022

Datum: 09-07-2021
16:08 uur - Namens organisatoren 'n Zich Daarle en ASociaal zijn geven wij u bij deze te kennen dat de derde editie van het "n Bos Food & Drinks Festival wordt verschoven naar 2022. Door de huidige regels die gelden voor het organiseren van eendaagse evenementen kunnen wij onze kernwaarden, met name het toegankelijk en makkelijk bereikbaar willen zijn voor iedereen (jong en oud) & op een relaxte en ongedwongen manier iedereen willen laten lachen en genieten in een idyllische omgeving, niet volledig waarmaken.
0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Vierde certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor Bedrijvenpark ’t Lochter

Datum: 08-07-2021

12.56 uur - Bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal heeft voor de vierde keer het certificaat in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Een werkgroep met vertegenwoordigers vanuit ondernemers, gemeente, brandweer, politie en collectieve beveiliger coördineerden de afgelopen drie jaren maatregelen op het gebied van schoon, heel en veilig.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Hellendoornse raad stemt in met RES Twente 1.0

Datum: 08-07-2021

9.48 uur - De gemeenteraad van Hellendoorn heeft op dinsdag 6 juli de Regionale Energiestrategie Twente 1.0 vastgesteld als strategische koers voor de regionale energietransitie. De gemeente Hellendoorn is één van de 16 partners in de RES Twente. Met de vaststelling neemt de gemeente Hellendoorn haar verantwoordelijkheid voor het bijdragen aan een duurzame toekomst.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Lokaal Hellendoorn wijst grootschalige windturbines van RES Twente af

Datum: 08-07-2021

9.34 uur - Lokaal Hellendoorn vindt dat de mening van de inwoners uit de gemeente Hellendoorn over de energietransitie gerespecteerd moet worden. Daarom stemt de lokale politieke partij tegen het strategisch koersdocument RES Twente 1.0. In dit koersdocument van de Regionale Energie Strategie Twente wordt een verhouding 60-40 wat betreft wind en zon aangehouden.

3 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Invordering rijbewijs Luttenbergerweg Haarle

Datum: 07-07-2021
 
10:39 uur - Van aanwonenden van de Luttenbergerweg kreeg Politie Hellendoorn de info dat er met name 's morgens omstreeks 6:30 - 7:30 veel te snel gereden zou worden.
4 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Iedereen is een winnaar bij de Auto Aaltink Nijverdalse CityRun

Datum: 06-07-2021

10:19 uur - De Auto Aaltink Nijverdalse CityRun beleeft zondag 26 september haar vierde editie. Vanwege de coronamaatregelen kon het feest vorig jaar helaas niet doorgaan, maar dit jaar hopen we er weer een topdag vol gezelligheid van te maken. De inschrijving is inmiddels gestart. Zorg dat je erbij bent! 

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

PostNL-brievenbus aan de Boomcateweg verplaatst

Datum: 13-07-2021 =

9.35 uur - Vanmorgen is de brievenbus van PostNL die bij het pand van Koppieshop aan de Boomcateweg stond verplaatst naar de overkant van de weg ter hoogte van de Merelweg.

1 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Zomeractiviteiten jongerenwerk

Datum: 13-07-2021 =

8.38 uur - Deze zomervakantie staan er weer te gekke activiteiten op het programma bij het jongerenwerk van Stichting De Welle weer. De activiteiten zijn voor jongeren vanaf 12 jaar uit de gemeente Hellendoorn en vinden plaats in de weken 28, 29, 30 en week 33.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Vier tickets NK voor pony’s dressuur Hertruiters

Datum: 12-07-2021 =

11:51 uur - Afgelopen week werden de kringkampioenen van PSV Hertruiters gehuldigd door een bestuurslid  van Kring Reggedal bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Berber Nijland, Melissa Eshuis, Marilyn Roelofs en Sophie ter haar namen het lint en de beker in ontvangst. Afgelopen weekend mochten zij en acht andere leden die ook afgevaardigd waren een poging doen om een ticket voor de NK in Ermelo te bemachtigen.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Kano en suppen by night bij De Wilgenweard in Nijverdal

Datum: 11-07-2021 =

11:09 uur - Een uurtje ontspannen peddelen in een Canadese kano of op een supboard op de Regge tijdens een zwoele zomeravond... Dat is genieten en ontspannen!|

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

College kiest voor fietspad aan de noordkant van de Helmkruidlaan

Datum: 09-07-2021 =
10.54 uur - Om de veiligheidsproblemen voor fietsers aan de Helmkruidlaan op te lossen kiest het college voor fietspaden aan beide kanten van deze weg. De rotonde op de kruising Helmkruidlaan – Baron van Sternbachlaan in Nijverdal is al jarenlang niet veilig genoeg voor fietsers. Er vinden geregeld (bijna) ongevallen plaats tussen fietsers en auto’s.
22 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Aangepaste openingstijden ZINiN Bibliotheken Daarle en Daarlerveen

Datum: 08-07-2021 =

9.59 uur - De ZINiN Bibliotheken in Nijverdal, Hellendoorn en Haarle blijven tijdens de zomervakantie op de normale tijden geopend. Dat geldt echter niet voor de filialen in Daarle en Daarlerveen, daar gelden aangepaste openingstijden.  

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Heer en mevrouw Leestemaker-Stevens 65 jaar getrouwd

Datum: 08-07-2021 =

9.42 uur - Op dinsdag 13 juli 2021 zijn de heer en mevrouw G. Leestemaker-Stevens uit Hellendoorn 65 jaar getrouwd. De heer Leestemaker is 95 jaar oud en mevrouw Leestemaker is 91 jaar oud.

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

BiebBoys Zomerchallenge van start bij ZINiN Bibliotheek

Datum: 08-07-2021 =

9.25 uur - Deze zomer kun je meedoen aan De Grote Biebboys Zomerchallenge. Haal een poster bij de ZINiN bibliotheek in Nijverdal of Hellendoorn waarop allerlei challenges staan. Laat je inspireren door De BiebBoys Kees en Joran op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r9F8FYoulFw.  Zij beleven allerlei gekke avonturen op Camping Timboektoe met campingbaas Tim, die niets met boeken te maken wil hebben.  

0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

De Bonteweg in Nijverdal verandert in een rivier na waterleidingbreuk

Datum: 07-07-2021 =
 
08:55 uur - Vanmorgen was de Gemeente Hellendoorn druk bezig met het herstellen van een breuk in de waterleiding aan de Bonteweg in Nijverdal. Door de breuk stroomde er erg veel water vanaf de Bonteweg naar beneden door de Duivenbreeweg. De Bonteweg leek hierdoor te veranderen in een rivier.
0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »

Dimence Groep ondersteunt naasten van mensen met psychische klachten met Naastenavond

Datum: 06-07-2021 =

08:22 uur -  Elke derde donderdag van de maand organiseert de Dimence Groep een naastenavond voor naasten van mensen met psychische klachten. Wanneer een dierbare kampt met psychische klachten, komt er heel wat af op zijn of haar naasten. Zeker wanneer die dierbare in een crisissituatie terecht komt of wanneer er behandeling nodig is. Hoe ga je hier mee om, hoe gaat de behandeling en hoe gaat alles wat erbij komt kijken in zijn werk?

 
0 reactie(s) en via Facebook.

Lees meer... »