Persberichten politie Hellendoorn van 6 april

Datum: 06-04-2016

11.24 uur - De persberichten van politie team Hellendoorn van maandag 4 april 2016 07:00 uur tot en met woensdag 6 april 2016 07:00 uur.

 
 
Maandag 4 april 2016
 
Ongeval 
Grotestraat te Nijverdal 
Op maandag 4 april 2016 om 12:45 uur zag een agent van de politie Hellendoorn op het fietspad aan de Grotestraat in Nijverdal een man op de grond liggen, welke van zijn fiets was gevallen. Er had zich ook al een omstander over de 77-jarige man uit Nijverdal ontfermd. Bleek dat hij vanaf de berg naar beneden fietste, waarbij zijn pet van zijn hoofd waaide. Hij probeerde deze te pakken maar viel toen van zijn fiets. Samen met de omstander, welke verpleegkundige was, is de man behandeld aan zijn aangezichtsletsel, waarna de man is overgedragen aan zijn eigen zorgkader.
 
Winkeldiefstal
Portlandweg te Nijverdal 
Op maandag 4 april 2016 om 15:22 uur kreeg de politie Hellendoorn een melding van winkeldiefstal in een supermarkt gelegen aan de Portlandweg in Nijverdal. Ter plaatse werd een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden en overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente in Borne. 
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en een dagvaarding uitgereikt.
 
Pannenverkoper 
Koersendijk te Nijverdal 
Op maandag 4 april 2016 werd door een inwoner van Nijverdal aan het bureau gemeld dat hij was aangesproken door een man die hem een pannenset probeerde te verkopen, dit op de parkeerplaats gelegen aan de Koersenwijk in Nijverdal. De man is niet op het aanbod ingegaan. Door de alerte inwoner werd wel een kenteken genoteerd. Op dinsdag 5 april 2016 deed zich een gelijkwaardige situatie voor in Wierden, dit bleek een andere man te zijn met een ander voertuig. Wees alert bij dit soort situaties, 
achteraf blijkt vaak dat men (onnodig) veel geld heeft betaald.
 
Dinsdag 5 april 2016
-
Woensdag 6 april 2016
Verward persoon 
Mensinkweg te Nijverdal 
Op woensdag 6 april 2016 om 05:27 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding van een verward persoon aan de Mensinkweg te Nijverdal, welke er stond te schreeuwen en te slaan. Ter plaatse trof de politie Hellendoorn de man aan en heeft hem naar huis begeleid. 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: