Bijzondere opening nieuwe attractie Avonturenpark Hellendoorn

Datum: 21-03-2017

16.21 uur - Avonturenpark Hellendoorn doet een beroep op uw strijdbaarheid! U wordt dringend verzocht om naar eer en geweten het land te beschermen tegen draak Hellendra! De gewetenloze, gemene Hellendra heeft haar nest gebouwd te midden van het attractiepark en teistert De Sallandse Heuvelrug en omstreken door alles wat blinkt en glimt mee te nemen naar haar broedplaats.

 
 
De dapperste ridders hebben tegen haar gestreden en hebben gefaald, tot nu... Op woensdag 12 april gaan tientallen 'vergeten' maar ontzettend dappere kinderen, die om verschillende redenen niet thuis kunnen opgroeien, de strijd aan met Hellendra en openen op heldhaftige wijze de nieuwe, unieke attractie Het DrakenNest. Verspreid het woord!
 
 
Tientallen kinderen die het verdienen om een middag onbezorgd plezier te beleven openen namens Stichting Het Vergeten Kind de gloednieuwe attractie Het DrakenNest. De komst van Het DrakenNest is een primeur voor Nederland omdat deze ‘Mega Disk'O' attractie nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is prachtig vormgegeven, waardoor bezoekers het gevoel hebben in een ridderverhaal te zijn beland.
 
De opening van Het DrakenNest betekent ook de start van een mooie samenwerking tussen Avonturenpark Hellendoorn en Stichting Het Vergeten Kind, zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in een onveilige of instabiele situatie. Samen met Avonturenpark Hellendoorn geven zij kinderen de mogelijkheid om een dag lang op avontuur te gaan in het park. Vier jaar lang zal Avonturenpark Hellendoorn de stichting 250 toegangstickets ter beschikking stellen om kinderen een mooie dag te bezorgen, zodat zij zich onder kunnen dompelen in alle avonturen die het park te bieden heeft en van de unieke nieuwe attractie mogen genieten!
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 21-03-2017

mooi gebaar

Uw reactie

Naam:
Bericht: