Gezocht: bestuurster zwarte auto die woensdag betrokken is geweest bij een aanrijding op de Smidsweg/Rijssensestraat

Datum: 30-06-2017

08:10 uur - Op woensdag 28 juni 2017 omstreeks 16.45 uur fietste een 32-jarige man uit Nijverdal over de Rijssensestraat overgaande op de Smidsweg. Van rechts (ook de Rijssensestraat) kwam een automobilist welke geen voorrang verleende aan de fietser, die daardoor in botsing kwam met het voertuig welke dus net optrok.

Dit betrof een kleine zwarte auto, mogelijk van het merk Toyota. De bestuurster van dit voertuig heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder haar identiteit of die van haar voertuig 
kenbaar te maken. Ten gevolge dit ongeval heeft de fietser licht letsel en schade aan zijn fiets opgelopen. De kleine zwarte auto heeft waarschijnlijk schade aan de linkervoorzijde. Bent u de bestuurster geweest van dit voertuig of getuige van dit ongeval, neem dan contact op met de Politie, Basisteam Twente West, 0900-8844.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: