Tuunte Nijverdal gaat sluiten

Datum: 19-09-2017

12.30 uur - Het filiaal van Tuunte Fashion in Nijverdal gaat sluiten. Op hun eigen Facebook geeft het team aan dat de winkel morgen om 18.00 uur de deuren sluit.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 20-09-2017

Op woensdag morgen was het wel erg opvallend druk daar. Eerst niet komen? En nu het te laat is en goedkoop wel komen? ?? Dat is onze mentaliteit.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 20-09-2017

@K-e; dat is heel verstandige mentaliteit; het is absurd hoe duur kleding en schoenen zijn, terwijl de kwaliteit bagger is. Kleding hangt al als vodjes in de winkels en waar vindt je nog echt lederen schoenen? Voor kunststof nepleren laarsjes ben je zo € 100,- kwijt. Echt lederen kosten zo € 160,- (350 gulden). De opruimingsprijs vindt ik betere prijs/kwaliteitverhouding. De winkeliers verdienen dus genoeg in de opruimingsperiode, alles wat daarvóór voor de volle prijs is verkocht, is bonus. Sterkte voor Tuunte-medewerkers.

Mitis schreef op 20-09-2017

Winkels met een lage omzetsnelheid zoals in kleine kernen moeten een hoge prijs vragen anders wordt er niets verdient. In die winkels zie je tijdens opruiming borden staan met: "Voor de helft van de helft". Dat is dus i.p.v. E 100 E 25 dat geeft duidelijke de normale winstmarge aan (-; .

K-e schreef op 21-09-2017

Tut, in een winkel is persoonlijke advies, er brand verlichting, vaak wordt er een kopje koffie aangeboden? Kost veel geld , online licht alles op elkaar? Vaak kun je het niet passen, daar zit het verschil in prijs.

Domino schreef op 22-09-2017

Dit wordt ook weer een pizza zaak

Uw reactie

Naam:
Bericht: