Warme Winter Sfeeravond

Datum: 17-10-2017

21:54 uur - Buiten waait het, de regendruppels dik op de ruiten en grijze wolken drijven voorbij. Sombere gedachten en een winterdepressie nabij? Welnee!!! Bij Fokkelien Bulsink in De Kasterij en bij Karins Samsen van Karins Art zijn alle ingrediënten aanwezig om jezelf op een warme en comfortabele wijze de donkere dagen in te laten zakken. Karin en Fokkelien vieren de herfst en winter op 27 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur aan de Molenweg 1 met een sfeeravond waar iedereen van harte welkom is. Ook op zaterdag 28 oktober is er de gelegenheid om de najaarssfeer te komen proeven. 

 



Buiten branden er uitnodigend warme vuurtjes in de vuurkorven, die voor de deur staan. De lichtjes lokken je naar binnen, waar het warm en gezellig is. Herfsthapjes, heerlijke drankjes, de geur van kaneel en gezellige muziek zorgen ervoor dat je de winter met vertrouwen tegemoet ziet. In de winkel loopt het lieve herfstheksje en zorgt voor uw inwendige mens met heerlijke lekkernijen.  



Warme kruiken, zachte omslagdoeken, kleurrijke poncho’s en prachtige herfstdecoraties worden gepresenteerd, terwijl u kunt kiezen uit een warme chocolademelk, eigentijdse herfstdrankjes en er gezellige muziek wordt gedraaid. Er is keuze te over uit warme sjaals, wollen dekens en kleurrijke mutsen. Aarzel niet en komt op 27 oktober naar de Molenweg om samen te genieten van de gezellige wintermaanden. Ook op zaterdag 28 oktober is er nog volop mogelijkheid om van de heerlijke herfstsfeer te genieten bij Karins Art en De Kasterij. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 18-10-2017

De wind jankt als een manke hond om zijn weggelopen baas. De regen stort bij bakken op de stad. De nacht hangt als een natte dweil aan een maan van ouwe kaas. Herfst! ik heb er nooit veel mee gehad. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: