Sinterklaasactie ’n Oal’n Griezen

Datum: 20-10-2017

09:40 uur - Sinterklaas en de pieten van Sinterklaasgroep ’n Oal’n Griezen uit Hellendoorn gaan eind november en in het weekend van 1 tot en met 5 december weer op pad. Gezinnen, bedrijven, scholen, instellingen en andere geïnteresseerden kunnen de Sint en pieten reserveren. Gezien de respectabele leeftijd van de Sint wil hij ruim de tijd nemen voor het bezoek. De eerste verzoeken voor een bezoek zijn al.

 

 

De opbrengst van deze Sinterklaasactie ’n Oal’n Griezen gaat naar Youth Exchange Hellendoorn Sarmaság. Dit is een uitwisselingsprogramma voor jongeren uit Sarmaság Roemenië en Hellendoorn.

 De Grieze conformeert zich aan de maatschappelijke discussie die er op dit moment speelt ten aanzien van de uitdossing van de pieten en zal zich dan ook op die manier bij u presenteren.

De Sint met zijn gevolg zal er prachtig uitzien met de kinderen als sprankelend middelpunt. Het wordt een onvergetelijk bezoek!!

Voor meer informatie kunt u bellen met reserveringspiet op 06-24382810 of kijk op Informatie over de ’n Oal’n Griezen Sinterklaasactie kunt vinden op Facebook; sint en piet reserveren.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: