Hippisch Centrum ’t Oale Spoor officieel geopend

Datum: 20-10-2017

13.52 uur - Donderdag 19 oktober hebben wethouder Johan Coes en voorzitter van de Stichting Ruitersport Hellendoorn/Nijverdal, Gerard Korbeld, de nieuwe manege aan de Pastoor Rientjesstraat officieel geopend.

 
Hiervoor werden de wethouden en ook burgemeester Anneke Raven met een koets getrokken door vier Friese paarden opgehaald bij het Huis voor Cultuur en Bestuur.
 
Openingswedstrijden
Ter ere van deze opening zijn er wedstrijden voor pony’s en paarden op zaterdag, zondag, maandag , woensdag en donderdag. Er zijn ook drie shows gepland van dressuurruiter Frank Hosmar (zondag, 15.45 uur), dressuuramazone Adeline Cornelissen (maandag, 19.00 uur) en de springruiter Willem Greve (woensdag, 18.30 uur). Zaterdag 28 oktober staat er een bixiewedstrijd op het programma voor de beginnende ruiters. De belangstelling van de ruiters en amazones uit de regio is enorm. Voor verschillende rubrieken zijn al wachtlijsten en het aantal deelnemers wordt geschat op 500. Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: