Informatieavond werven chauffeurs nieuwe buurtbuslijn tussen Nijverdal en Hellendoorn

Datum: 11-12-2017

11.19 uur - Op 2 maart 2018 rijdt buslijn 96 tussen station Nijverdal en Hellendoorn haar laatste rit. Syntus heeft deze keuze moeten maken omdat er weinig gebruik van de lijn wordt gemaakt. Om een alternatief te bieden aan de reizigers die er wel gebruik van maken wil Syntus samen met de buurtbusvereniging Hellendoorn een buurtbuslijn tussen Nijverdal en Hellendoorn opzetten. Hiervoor is zij op zoek naar chauffeurs.

 
De buurtbus onderhoudt op doordeweekse dagen en op zaterdag een verbinding tussen Nijverdal via Hellendoorn naar Krönnenzommer en vice versa. De buurtbus is een lijndienst van Syntus. Belangrijk verschil met de ‘gewone’ bus is dat de buurtbus wordt gereden door vrijwilligers.
Nu zijn Syntus en de buurtbusvereniging Hellendoorn op zoek naar enthousiaste chauffeurs, bij voorkeur uit het gebied waar de buurtbus rijdt.
 
Wat kunnen zij bieden? Geen salaris maar wel dankbare reizigers! Ook krijgen chauffeurs een kleine tegemoetkoming in de reiskosten en een kerstattentie.
 
Voor geïnteresseerden in deze boeiende vrijwilligersbaan wordt op 19 december a.s. om 19.30 uur de informatieavond georganiseerd in Partycentrum Noabers, Dorpsstraat 26 in Hellendoorn. Bezoekers kunnen zich van te voren opgeven via het gemeenteloket Bouwen, Milieu en Openbare Werken, tel nr. 0548-630214 of bmo@hellendoorn.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: