Release gedichtenbundel "Potpourri" op 22 januari

Datum: 11-01-2018

10.31 uur - De kersverse gedichtenbundel Potpourri, van de zussen Tabitha van de Kamp en Debora Zieleman ligt vanaf 22 januari in de winkel. Tabitha van de Kamp schrijft vriendelijk, pittig en beknopt o.a. over het oorlogsverleden van de familie van beide zussen afgewisseld met, door de met humor doorregen gedichten over dagelijkse schermutselingen.

Debora Zieleman sluit daarbij haarfijn aan op de woorden van haar zus met prachtige minimalistische illustraties. Potpourri; een mengelmoes van alledaagse gekheid, intens verdriet en een volle lach.
 
De kinderen van beide zussen zijn inmiddels volwassen. Tijd voor iets nieuws. Debora is werkzaam als postbezorger en heeft inmiddels haar eigen atelier geïnstalleerd, terwijl Tabitha werkt als oppas, zich regelmatig stort op het leren van - Spaans en Ivriet- en voor haar plezier gedichten schrijft.
 
Na aanmoediging van familie en vrienden heeft Tabitha besloten een aantal van haar gedichten te bundelen en haar zus gevraagd deelgenoot te worden van de gedichtenbundel in wording. Na enige aarzeling heeft Debora toegezegd; het begin van een verrijkend en creatief prikkelend proces. Tabitha en Debora hebben naar eigen zeggen ' enorm genoten' van de totstandkoming van hun gezamenlijke gedichtenbundel.
 
Tabitha vertelt dat het schrijven van gedichten in eerste instantie uit nood was geboren; na de geboorte van één van haar kinderen is zij in een post-natale depressie terecht gekomen; een diep dal waaruit ze -naar eigen zeggen-  schrijvend omhoog gekrabbeld is. Na lange tijd is Tabitha online gegaan met nieuwe verhalen en gedichten wat uiteindelijk resulteerde in het lanceren van haar bundel 'Potpourri'.
'De uitdaging is om mijn innerlijke werkelijkheid zo kernachtig en volledig mogelijk aan het papier toe te vertrouwen'. Aldus Tabitha van de Kamp.
 
22 januari, de dag dat 'Potpourri' uitkomt wordt diezelfde avond van 19.00 uur tot 20.30 uur gevierd onder t genot van een glaasje champagne en een hapje, voor iedereen die belangstelling heeft, bij café de Gauwe Geit aan de Joncheerelaan 15 te Nijverdal. 
 
Verder zal het boekje te koop zijn bij Primera te Nijverdal of online bij www.tikvahbooks.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: