HOi fm gaat in discussie met politieke leiders gemeente Hellendoorn

Datum: 12-01-2018

8.24 uur - Vanaf zaterdag 13 januari aanstaande zal in het actualiteiten programma 'Reggebreed' van HOi fm aandacht worden besteed aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande. Reggebreed is één van de programma's die vanaf de oprichting van HOi fm (aug. 2004) in de lucht is. Op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur wordt u, door een prachtig team, van de laatste nieuwsfeiten uit de gemeente Hellendoorn op de hoogte gebracht.

 
 
 
Jaap Calkhoven en Wil de Bruine presenteren deze Reggebreed Politiek o.a. op de zaterdagen 13 en 27 januari, 3 en 17 februari en op 3, 10 en 17 maart. De politieke leiders komen langs in de studio en zullen o.a. aan de hand van stellingen aan de tand worden gevoeld.
 
HOi fm is te ontvangen op 104.1 op de kabel, via HOi koerier, in de ether op 106.6 en via verschillende media apps, zoals Tune in en 'de Lokale Omroep app'.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 14-01-2018

We hadden veel partijen met veel overeenkomsten. Nu hebben we er minder en ben dus benieuwd naar de verschillen. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: