Country Dancers Marle organiseren Ladies Event 2018

Datum: 22-02-2018

16:58 uur - Vrijdag 2 maart 2018 organiseren wij, de Country Dancers Marle, het Ladies Event 2018. Door middel van dit Event willen we inkomsten genereren voor nieuwe demokleding.

 

Het wordt een avond voor en door ladies en we hopen dan ook op een enorme opkomst van bezoekers.

Er zullen die avond vele standhouders aanwezig zijn, waaronder De Kleding Truck, Affix Totaal, Jemako en vele anderen met allemaal een divers product. Je zult er niet 2 stands vinden die hetzelfde product verkopen.

Er zijn die avond ook diverse verlotingen waaronder als hoofdprijs een totale make-over door Tendy Schulte en Cindy Sieben, en bij De Kleding Truck mag de winnares kleding met korting uitzoeken. De trekking van die verloting zal rond 20.00 uur plaatsvinden zodat de dames nog tijd genoeg hebben om de winnares compleet om te toveren.

Natuurlijk zijn de Country Dancers Marle ook aanwezig. Zij zullen buiten om 19.30 uur, 20.30 uur en 21.30 uur een korte demo geven.

De avond wordt gehouden in Buurthuus De Leemkamp, Leemkampweg 2b in Marle. Alles begint om 19.00 uur en is afgelopen om 22.00 uur.
Entree is € 5,-- en dit is inclusief een welkomstdrankje en hapjes.

Het belooft een heel gezellige avond te worden.
Jij komt toch ook? En als je toch komt neem dan gezellig je dochter, moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen enz. mee. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: