Sallandse Heuvelrug Paasfair, naar buiten, proeven en beleven!

Datum: 15-03-2018

17:57 uur - Kom genieten op de Paasfair bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug want in de lente wil je nog maar één ding: naar buiten proeven en beleven! Laat dat nou net in onze natuur zitten. Op maandag 2 april , tweede paasdag zal de vijfde editie plaats vinden van onze gezellige paasfair bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

 


Tijdens deze dag krijg je een voorproefje van wat de natuur te bieden heeft. Er zijn diverse standhouders die producten aanbieden. Sieraden, outdoor producten, bloemen, lifestyle, tuinaccessoires, antiek en brocante. En om te proeven uiteraard verschillende huisgemaakte streekproducten van de restaurants en tuinders uit de regio. 
Een dag vol activiteiten voor jong en oud. Volg een workshop met bloemen en groen, , broodjes bakken, knutselen met natuurlijke materialen, of eten uit de natuur. Of rijd een stukje met de Heideslak. Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven.

 

Tevens kunnen bezoekers een workshop boogschieten of vuurkoffie volgen onder leiding van Buitensport Zwolle en VUURIKOFFIE, hiervoor moet men zich online aanmelden op de site van het buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Vers-Hout zal een lezing en demonstratie geven van 12.00 uur tot 15.30 uur.

 

Locatie:       Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

                         Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal

Datum:             Maandag 2 april 2018

Aanvangstijd:  10.30 uur

Eindtijd:           16.30 uur

Telefoon:           0548-612 711

E-mail:               buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: