Vanavond Raadsplein met Anchela Mak en Thea ten Have

Datum: 16-03-2018

11.31 uur - Wie wordt de grootste partij? CDA of Lokaal Hellendoorn? In de laatste van de drie uitzendingen van Raadsplein in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen worden de twee vrouwelijke lijsttrekkers gepresenteerd. Anchela Mak van het CDA en Thea ten Have van Lokaal Hellendoorn.

 
 
Waar staan zij voor? Waarin verschillen hun partijopvattingen? In de voorgaande uitzendingen waren de verschillen minimaal en was er vooral wederzijds respect. Hoe gaat dat nu? In de raadszaal gaat het niet altijd vriendelijk toe tussen beide partijen. In de uitzending weer Filmpjes van bekenden in de privesfeer die iets vertellen over de lijsttrekkers en natuurlijk een bijdrage van Herman Kampman, Jakob Withaar en Ans Morrenhof.
 
De presentatie is in handen van Jaap Calkhoven en Wil de Bruine. Samen presenteerden ze een serie met de lijsttrekkers in Reggebreed op Hoifm. Ze sluiten nu ook samen de serie programma's op tv af. Volgende week op de dag van de verkiezingen zal HOi een extra uitzending van Raadsplein uitzenden met de uitslag van Verkiezingen live vanuit het Huis van Cultuur en  Bestuur. Elsa Koppelman, Jaap Calkhoven en Wil de Bruine in de presentatie afgewisseld met. filmpjes van de stembureaus overdag. 
Op Hoi tv. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 16-03-2018

Ik vond het allemaal wat matjes en het zal na de verkiezingen wel weer matten worden. Prettige dag.

gerard schreef op 17-03-2018

Verschil tussen arm en rijk word groter en vroeger werd gezegd hij leeft van de wind tegenwoordig zeg ik lekker windmolen weer.

Harm schreef op 17-03-2018

William, ben het met je eens, laten ze zich eerst de komende 4 jaar bewijzen, dat dit een hechte club is..

Geronimo schreef op 17-03-2018

Ben je 4 jaar geleden zo te kakken gezet, en dan kom je niet verder dan dit? Hier had ten Have kunnen scoren. Landelijk winnen, volgens de peilingen, de lokalen, maar zou niet weten waarom dit in Hellendoorn ook zou gebeuren. Al de 3 "debatten" waren zeer op de vlakte. Alleen die pipo van de VVD probeerde de wijsneus uit te hangen, maar zijn optreden was zeer aanmatigend, zoniet denigrerend..

Mitis schreef op 17-03-2018

Ik heb er even de kieslijst bij gepakt Geronimo maar ik vind nergens een kandidaat met de naam Pipo.

Han schreef op 17-03-2018

Geronimo, de relatie van Lokaal Hellendoorn bestaat nog een beetje uit aftasten en elkaar besnuffelen. Net als een verliefd stelletje willen ze wel, maar durven ze nog niet goed hun eigen te zijn en draaien er een beetje omheen. Stel je voor dat de ander je ineens niet meer leuk vindt en de relatie verbreekt. Nee, Lokaal Hellendoorn gaat het helaas niet worden. Er zijn teveel eigenbelangen in die club. Daarbij komt, dat er ook nog eens van die kemphanen tussen zitten. Bij het minste of geringste komt er weer een breuk en heb je weer twee of drie lokale partijen.

Pibernik schreef op 17-03-2018

Dus Han ga jij stemmen op ?

Han schreef op 17-03-2018

Pibernik. Zeker niet op Lokaal Hellendoorn of PvdA. Waar ik wel op ga stemmen, weet ik nog niet. Ik las dat Pipo ook mee deed, maar aldus Mitis staat deze niet op de lijst, dus moet me nog even verder verdiepen. Misschien dat Mamaloe op de lijst staat.

Geronimo schreef op 18-03-2018

Moeite met lezen?

William S. Burroughs schreef op 18-03-2018

Het werd niet met zoveel woorden gezegd maar het was duidelijk dat de dames elkaar niet zo hoog hebben zitten. Dat kan omdat men van een andere partij is of het is de vooruitgesnelde faam vanuit het verleden. Wanneer dat zo is maak ik mij wel een beetje zorgen over het lijsttrekkersduo wat de kar moet gaan trekken. Ben sowieso geen fan van 2 kapiteins op een schip en hoop dan ook gezien het verleden dat dit lijsttrekkersduo de kar niet uit elkaar zal gaan trekken. Want weer een afsplitsing betekent de doodsteek voor de lokale partij. Ben ik nu te negatief? Nee ik geef gewoon de grens aan waar men niet overheen moet gaan om geloofwaardig te blijven. Bestaat de door mij geschetste valkuil met alle kennis en ervaring uit het verleden dan nog steeds? Ja die bestaat met 2 kapiteins nog steeds. Zie het als opbouwende kritiek en doe er uw voordeel mee. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: