Voorinschrijven Katoentjestocht

Datum: 19-03-2018

16:58 uur - In de nacht van 18 op 19 mei a.s. wordt de Katoentjestocht weer gehouden, de enige nachtwandel marathon in de Gemeente Hellendoorn. Wandelliefhebbers kunnen zich melden bij de Smidse aan het Hoge Dijkje voor de start van de hele, halve of kwart marathon.  Nieuw dit jaar is dat op twee verschillende tijden gestart kan worden voor de halve marathon, dit op velerlei verzoek. 

De hele, kwart en de eerste halve marathon  gaan vanaf de Smidse over Landgoed de Eversberg via Hulsen, Hellendoorn weer naar Nijverdal. De hele marathon gaat vandaar verder over Zuna, Hoge Hexel, Noetsele, naar de Smidse. Dit is tevens het parcours voor de tweede halve marathon. Reactie deelnemer vorig jaar: “het is een bijzondere beleving om in het donker te wandelen en we hadden ook nog het geluk van een prachtige zonsopkomst”.

Aanvangstijden zijn: hele marathon 00.01 uur, eerst halve marathon 00.30 uur, de kwart start om 01.00 uur en de tweede halve marathon om 03.30 uur. Reflecterende kleding is verplicht (kan eventueel tegen borg geleend worden bij het startbureau) en het is aan te raden een zaklantaarn mee te nemen. De kwart  en tweede halve marathon is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voorinschrijven kan vanaf nu (met korting) Meer informatie www.katoentjestocht.nl , Facebook of 06-23566722.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: