Twee teams Ritmische Gym Fysion geplaatst voor NK

Datum: 16-04-2018

8.25 uur - Op zaterdag 14 april hebben twee teams van Fysion deelgenomen aan de tweede plaatsingswedstrijden voor groepen in Spijkenisse. Beide teams van Fysion bestaan uit 5 meisjes en komen uit in verschillende leeftijdscategorieën in de tweede divisie. Beide teams dansen twee oefeningen met bal, hoepel en knots.

 
De ‘Junioren’ van Fysion hebben gouden medaille behaald met het verplichte materiaal knots! Met het keuze materiaal hoepel werden zij 6e. 
De ‘Pre-junioren’ hebben met het verplichte materiaal hoepel een 9e plaats behaald en een 7e plaats met het keuze materiaal bal.
 
Door middel van deze resultaten en die op de 1e plaatsingswedstrijd in Zuid-Laren, hebben beide teams zich geplaatst voor het NK dat op 9 juni in Hillegom plaats vindt. Trainsters Mariëlle van Dam en Marin Scheppink zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: