Succesvol In-Outdoor ponydressuur ’t Oale Spoor

Datum: 16-04-2018

11.02 uur - Zaterdag 14 april was er voor de pony’s een In-Outdoor dressuur georganiseerd bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. De ochtend begon een beetje druilerig maar al snel klaarde het op en konden de ponyruiters hun tweede proef in een stralend zonnetje rijden. Ook deze dag waren leden van PSV Hertruiters succesvol.

 
In de klasse M1/M2 categorie C/D/E behaalde Noortje ten Cate met haar pony Macho een tweede prijs met 191 punten. In de klasse L2 was Charéna Zandbergen goed op dreef en zij haalde met haar pony Kendale The Twins een eerste en een tweede prijs met 206,5 en 181,5 punten.
 
Melissa Eshuis deed het goed met haar pony Pim in de klasse B categorie A/B/C en behaalde de eerste prijs en een derde prijs met 203 en 211,5 punten. In de klasse B categorie C/D/E viel Amke Pot twee keer in de prijzen met haar pony Hooghe Maaten’s Batouwer. Ze had een vierde en een derde prijs met 209,5 en 202 punten.
 
In deze klasse behaalde Saskia van Voorst met haar pony Amerlina een zesde prijs met 205 punten. Luc Eshuis deed prima zaken in de klasse L1/L2 categorie A/B/C. Met zijn pony Forest Fire mocht hij twee keer de eerste prijs ophalen met 203,5 en 188,5 punten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: