Foto’s leerlingen Reggesteyn nog tot 18 april te zien en verwerkt in een filmpje (video)

Datum: 16-04-2018

11.11 uur - In het kader van Earth Hour hebben leerlingen van Reggesteyn een workshop fotografie van Emile Willems gevolgd en zijn vervolgens samen met hem een avond op pad gegaan om op het station en in het centrum van Nijverdal te fotograferen. De foto die elke leerling zelf het mooist vond hangen sinds een paar weken op een expositie in het gemeentehuis. Deze is nog tot 18 april te bekijken en verhuist daarna naar Reggesteyn.

 
Op zaterdag 24 maart werd in de gemeente Hellendoorn evenals op vele andere plaatsen op aarde voor de tweede keer aandacht gevraagd voor de kwetsbaarheid van de planeet.
 
Evenals vorig jaar kregen leerlingen van Reggesteyn de mogelijkheid om in de weken voorafgaand aan Earth Hour een workshop te volgen en onder leiding van Emile Willems te experimenteren met licht en donker, reflectie en het hanteren van verschillende sluitertijden.
Dit levert bijzondere foto’s op die gemaakt zijn op het station en het Henri Dunantplein en de Grotestraat.
 
Wilt u meer informatie over Earth Hour 2018 of het nieuwe Platform, neem dan contact op via platformduurzaamhellendoorn@gmail.com of telefonisch met Jan Nije Bijvank (06-10763388) of Wilma Paalman-Vloedgraven (06-10036869).
 
De foto’s zijn nog tot 18 april a.s. te zien in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur.
Verder is er van de foto’s onderstaand filmpje gemaakt.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: