Het nieuwe ZINiN Theaterprogramma!

Datum: 21-04-2018

8.59 uur - Maandag 23 april presenteert het ZINiN Theater het programma voor het seizoen 2018-2019. De presentatie is het eindresultaat van maandenlang hard werken achter de schermen aan een programma dat voor ieder wat wils biedt. ZINiN kondigt dan ook met trots aan dat ze er in geslaagd is om grote namen als Guido Weijers, Javier Guzman, Stef Bos, de 3 J’s en Ellen ten Damme naar Nijverdal te halen. Uiteraard staan er ook bestsellers uit voorgaande jaren op het programma en kan het publiek nieuw talent ontdekken.



 
Voor ieder wat wils

Het ZINiN Theater heeft een uitgebreid en divers programma voor haar bezoekers in petto.  Muziek, cabaret, jeugd en toneel zijn slechts een paar genres die in het aankomende seizoen bij ZINiN te zien zijn. Een theaterprogramma moet ook altijd verrassen en ook dit seizoen wordt het publiek verrast met voorstellingen van artiesten die misschien nog niet zo bekend zijn, maar zeker de moeite waard om te zien. Mentalist en mindf*cker Timon Krause bijvoorbeeld of de dansers van De Dutch Don’t Dance Division. 


 
Oude bekenden en nieuwe gasten

ZINiN verwelkomt ook weer wat ‘oude bekenden’ in Nijverdal. Onder andere Erik van Muiswinkel, Karin Bloemen en Helligen Hendrik zullen met veel plezier terugkeren in het ZINiN Theater. Nieuwe namen die met open armen ontvangen worden zijn bijvoorbeeld de échte ouderwetse moppentapper Ton Kas, cabaret-ster van de toekomst Patrick Laureij en fingerstyle gitarist Mart Hillen. Verder staan er voor ZINiN nieuwe, maar voor het publiek bekende namen op het programma: Ferry Doedens, Paul de Munnik en Chris Jagger. Inderdaad, het broertje van…


 
Speciaal voor de kids

Voor de kinderen is er komend seizoen genoeg leuks te beleven. Woezel en Pip beleven een spannend avontuur in het theater. Maar ook het van Sesamstraat bekende vingerpoppetje Lejo komt naar Nijverdal met zijn vriendjes.


 
Nieuwsgierig naar het nieuwe theaterprogramma?

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe programma en wilt u kaarten reserveren? Vanaf dinsdag 24 april kunt u kaarten reserveren voor uw favoriete voorstelling(en) via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Tevens kunt u vanaf dinsdag 24 april het nieuwe programmaboekje afhalen bij het theater, de Tourist Info in Nijverdal of één van de ZINiN Bibliotheek vestigingen. Het complete programma is uiteraard ook te vinden op www.zinin.com.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 22-04-2018

Ben wat Guido Weijers betreft altijd nieuwsgierig welk oog weer in een andere wereld kijkt. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: