Basisschool de Wingerd steunt Prins Claushuis

Datum: 13-07-2018

18.38 uur - De leerlingen van de Wingerd  hebben op vrijdag 8 juni de jaarlijkse sponsorloop gelopen. Net als voorgaande jaren was ook dit jaar een goed doel verbonden aan de opbrengst. 1/3e deel van de opbrengst was dit jaar bestemd voor de bewoners van het Prins Claushuis, de naaste buren van de Wingerd. 

Afgelopen donderdag heeft de school een cheque van maar liefst € 1000,- overhandigd aan medewerkers van het Prins Claushuis. De bewoners van het Prins Claushuis waren verrast door het grote bedrag dat besteed zal worden aan de aanschaf van een interactieve belevingstafel.
 
De Wingerd heeft op haar manier flink bijgedragen aan het aankoopbedrag van de tafel en hoopt dat de tafel binnenkort daadwerkelijk kan worden aangeschaft en de bewoners veel plezier zullen beleven aan de tafel.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: