Leoni Jansen en Govert Schilling brengen liefde voor sterren en muziek samen in het ZINiN Theater

Datum: 22-01-2019

13.53 uur - Zangeres Leoni Jansen en wetenschapsjournalist Govert Schilling ontmoetten elkaar via Twitter. Al snel ontdekken ze hun gezamenlijke liefde voor sterren en muziek en besluiten om deze twee onderwerpen in een voorstelling samen te brengen. Op donderdag 7 februari komen Leoni en Govert naar het ZINiN Theater met de voorstelling ‘Starry, Starry Night’.

De kennis van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni zorgt ervoor dat het publiek betoverd wordt. Een theatercollege met muziek, waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel. 
 
Mysterieuze Kosmos
In de zomer van 2017 traden Leoni en Govert al op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst ontdekt werd hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen. Nu een jaar later zijn ze klaar om hun fascinatie voor het oneindige heelal met heel Nederland te delen. En om iedereen te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos. Een voorstelling over sterren en planeten, over ruimte en tijd en over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde. Een ding is zeker: Dichterbij het heelal kun je niet komen!
 
Kaarten reserveren
Reserveer uw kaarten nu via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: