Bohemian Rhapsody en Green Book op veler verzoek (terug) bij ZINema

Datum: 20-03-2019

11:22 uur - De Oscarwinnende film ‘Bohemian Rhapsody verkocht maar liefst vijf keer bij ZINema en nog hebben de bezoekers er geen genoeg van. ZINema heeft veel verzoekjes binnen gekregen om de film nogmaals te vertonen en dit verzoek wordt dan ook ingewilligd.

Deze kaskraker op 3 en 7 april in de herhaling. Een andere Oscarwinnaar, de film Green Book, zal maar liefst drie keer worden vertoond op het witte doek bij ZINema: op 2, 10 en 14 april.

Oscars en nog vele andere prijzen
Bohemian Rhapsody wist bijna aan de lopende band Oscars, Golden Globes en andere filmprijzen in de wacht te slepen en trok wereldwijd steeds volle zalen. De openingsscene triggered de echte Queenfan dan ook direct: de karakteristieke snor, de spiegelbril, het witte hemdje en de zo bekende machopas van Freddy Mercury. Er is niet veel verbeeldingskracht voor nodig om je terug te wanen in de seventies, de tijd dat Queen glorieerde met nummers als ‘Killer Queen’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘We Will Rock You’. Daarom brengt ZINema deze film terug op het witte doek in Nijverdal.


Green Book
Oscarwinnaar Green Book start op dinsdag 2 april bij ZINema als Filmhuisfilm en is daarna nog twee keer te zien: 10 en 14 april. Deze film is een hartverwarmend, echt gebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter en een concertpianist. Zij worden gedwongen om hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Een film over tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racsisme, maar ook over onverwachte menselijkheden met een volle dosis humor.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: