Stemmen publiek foto-expositie “Licht in de duisternis” geopend

Datum: 22-03-2019

7.44 uur - Woensdag is er druk gewerkt om de foto-expositie “Licht in de duisternis” in het huidige pand van Oudelaar Optiek en in het nieuwe pand (voormalige pand Konijnenbelt Bedden) aan de Grotestraat Nijverdal in te richten. Donderdagmorgen is de laatste hand gelegd aan de expositie en kan het publiek stemmen op wat zij de mooiste foto vinden. De expositie is te bezichtigen tot de week van 8 april.

 
Door de medewerking van Jan Willem en Rinke van den Brink was het mogelijk om de komende weken 51 van de in totaal 150 ingeleverde foto’s te exposeren.
De 11 foto’s in de categorie Jong Talent (tot en met 18 jaar) staan in de etalage van het huidige pand. De 40 foto’s in de categorie volwassenen (18+) staan en hangen in het nieuwe pand.
De prijzen van de jury in beide categorieën worden op 30 maart rond 19.45 uur uitgereikt door burgemeester Anneke Raven in het voormalige pand van Renata Delicatessen aan de Willem Alexanderstraat. Zij reikt ook de publieksprijs in beide categorieën uit.
 
Nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren op 30 maart? Bekijk dan de Facebookpagina https://www.facebook.com/EHHdoorn of de website www.duurzaamhellendoorn.nl
 
Stemmen op de foto’s die jij het mooiste vindt kan tot zaterdag 30 maart 12.00 uur. Een stemformulier kan gehaald worden bij Oudelaar Optiek en daar ook ingeleverd worden. Op 30 maart ’s avonds wordt er door Anneke Raven uit de ingeleverde formulieren één formulier getrokken. Die persoon krijgt de ingelijste foto van zijn of haar voorkeur.
Kom op 30 maart naar de prijsuitreiking en daarna naar het Henri Dunantplein. En anders: doe jij 30 maart van 20.30 – 21.30 uur ook het licht uit?!
 
 
 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: