Molukse Middag & optreden The Woof bij Grandcafé N-Joy

Datum: 25-05-2019

17:11 uur - Zondagmiddag 26 mei staat Grandcafé N-Joy in Nijverdal in het teken van een gezellige Molukse Middag. Voor het eerst presenteert N-Joy dit speciale evenement. Een middag voor de hele familie met live muziek, kraampjes met leuke artikelen, frisse drankjes en lekker eten. En dat alles voor vriendelijke prijzen!

 

Daarnaast wordt de Molukse Middag omlijst door een optreden van The Untouchables, die fijne Molukse muziek spelen en de middag extra feestelijk maken.

De Molukse Middag bij Grandcafé N-Joy aan De Joncheerelaan 6-8 te Nijverdal start 26 mei rond 14.00 uur en is de hele dag GRATIS toegankelijk.

The Woof
Op woensdagavond 29 mei is het de beurt aan de te gekke live band 'The Woof'. Deze heren zetten een energiek optreden neer en weten wel raad met bekende klassiekers! Onder andere The Rolling Stones, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis, The Beatles en Queen. Strak in het pak maken de heren van deze band er een strakke live show op het podium van!

The Woof, een band waar de passie voor muziek vanaf straalt. Let the good times roll! Het optreden vindt plaats op woensdag 29 mei, vanaf ongeveer 20.00 uur en is GRATIS bij te wonen!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: