Hoge punten voor Hertruiters

Datum: 25-11-2019

11.09 uur - Dit weekend waren er weer spring- en dressuursuccessen voor leden van PSV Hertruiters. Marilyn Roelofs maakte dit weekend haar debuut in de klasse L2 dressuur met haar pony Pogging’s Soraya. En dat was een groot succes: met maar liefst 231 punten behaalde zij de eerste prijs in de categorie D/E.

Ook Melissa Eshuis kreeg het oranje rozet voor de eerste prijs uitgereikt in de klasse B categorie ABC. Zij reed met haar pony Forest Fire 193,5 punten bij elkaar. Sanne van Dijke had succes in het springen met haar pony Fellow. In de klasse B categorie C wist zij twee keer een foutloos parcours te rijden en met 80 punten voor de stijl behaalde ze een eerste en een tweede prijs.
 
Jip Ottes zadelde haar pony Zenzi Boy voor een springwedstrijd in Den Ham. Ze wist na een foutloos parcours in de klasse B categorie DE beslag te leggen op de tweede prijs met 80 stijlpunten voor de wijze van rijden.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: