Hertruiters scoren goed dit weekend

Datum: 02-12-2019

8.26 uur - Ook dit weekend gingen meerdere leden van PSV Hertruiters op pad met hun paard of pony. Er werden weer mooie resultaten behaald: Wendy Hulsink – Bergman kwam in Hardenberg aan de start met haar paard Incredible. Ze reed twee proeven in de klasse L2 dressuur. De jury was onder de indruk en beloonde deze met 215 en 216,5 punten en daarmee stond ze royaal bovenaan in beide proeven.

Door de goede prestaties die zij neerzette in Hardenberg is zij als eerste geplaatst voor de finale om het Gulden Spoor die op 14 december verreden wordt.
 
Maaike Hulshof ging met haar pony Jolly naar Luttenberg. Zij reed hier in de klasse L1/L2 categorie ABC. Hier behaalde zij een mooie derde prijs met 196,5 punten. Ook Marilyn Roelofs startte in Luttenberg met haar pony Popping’s Soraya. Zij reed een mooie proef en haar score van 196,5 punten was goed voor de eerste prijs.
 
Melissa Eshuis mocht in Luttenberg ook  twee oranje rozetten ophalen. Met haar pony Forest Fire wist zij twee keer de hoogste score te halen in de klasse B categorie ABC. Zij behaalde 206 en 207,5 punten. Berber Nijland ging met haar pony Sunny Boy naar Almelo. Dit was de laatste selectiewedstrijd om een plekje te verdienen in de finale van de Almelose Dressuurcompetitie. En zij wisten met twee keer de eerste prijs ruim deze finale te bereiken die volgende week verreden wordt. Ze kregen 197 en 192,5 punten in de klasse B categorie ABC.
 
Ook Jip Ottes wist met haar pony Zenzi Boy een finaleplaats te bemachtigen. Zij won twee keer de derde prijs in de klasse B categorie D/E met 203 en 198 punten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: