Kerstwandeling In De Velden Van Daarle 2019

Datum: 06-12-2019

08:21 uur - Ook dit jaar wordt er weer een geweldige kerstwandeling in Daarle georganiseerd. Zoals elk jaar is de route uniek. U komt op plekken die niet openbaar toegankelijk zijn en speciaal voor de kerstwandeling wandel klaar worden gemaakt door vele vrijwilligers.

Het mooie van De Kerstwandeling In De Velden Van Daarle 2019 is dat de route over het voormalige munitiedepot aan de Bruineveldweg zal lopen. Daar is voldoende gratis parkeergelegenheid. De tocht is ongeveer 5km en redelijk toegankelijk voor buggy’s en wandelwagens.

Voor rolstoelen is het minder begaanbaar, maar de route is zo samengesteld dat men een klein stukje kan lopen om bij het eindpunt te komen. Op die manier kunt u toch iets van de sfeer proeven rondom de levende kerststal. Voor kinderen is er van alles te beleven, maar ook ouderen worden op verschillende wijzen verrast. Er kan gestart worden op  2de kerstdag, donderdag 26 december tussen 11:30 en 14:00.

Entree voor kinderen tot 4 jaar gratis

Kinderen van 4-12 jaar betalen 1,50 en voor volwassenen zal de entreeprijs 3 euro bedragen.

De opbrengst komt ten goede van de Daarlese verenigingen die vrijwillig meewerken aan dit evenement.

Voor informatie zie de website en facebookpagina van Kerstwandeling In de Velden Van Daarle.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: