Mooie scores Hertruiters

Datum: 09-12-2019

8.26 uur - Dit weekend mochten Jip Ottes en Berber Nijland van PSV  Hertruiters aan de start verschijnen voor de finale van de dressuurcompetitie in Almelo. Beide dames waren al meerdere keren succesvol geweest tijdens de selectiewedstrijden. Berber was de jongste deelnemer en haar pony Sunny Boy de kleinste pony. Ze gingen als eerste van start en zetten meteen mooie punten neer. Ze behaalden 198,5 en 195 punten.

 
 
Ook Jip kreeg met haar pony Zenzi Boy mooie punten. Zij behaalden 200 en 195,5 punten en belandden op de vierde plaats. Berber werd knap zesde. En dat Zenzi Boy echt een allround pony is bewees Jip dit weekend wel: Jip ging namelijk ook van start op een springconcours in Brummen! Van maar liefst 40 combinaties was Jip de beste met een foutloze barrage met 75,5 stijlpunten.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: